Ajudants per a rodatges

Muntadors per a esdeveniments

Especialistes en muntatges efímers

93 266 47 01

72 210 99 88

info@barcelonakaizenteam.com

Gran Via, 1176 bis  1er 2a

08020 Barcelona

 

::: Càrrega i descàrrega ::: Muntatge i desmuntatge ::: Muntador de decorats ::: Muntador d'escenografia ::: Ajudant d'atrezzista ::: Atrezzista de muntatge ::: Operari de carretó elevador ::: Runner ::: Auxiliar de so ::: Auxiliar d'il·luminació :::  Auxiliar d'audiovisual ::: Regiduria ::: Ajudant de producció ::: Plans d'autoprotecció ::: PAU esdeveniment ::: Assessorament coordinació PRL :::

 

 

     

Avís legal

     

PROTECCIÓ DE DADES (RGPD) I LSSI.

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (REGLAMENT (UE) 2016/679, de 27 d'abril 2016), en nom de BARCELONA KAIZEN TEAM, S.L.U., amb NIF B66633736, tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a BARCELONA KAIZEN TEAM, S.L.U. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Així mateix, li fem saber que per la simple visualització d'aquest avís no entendrem que ens ha atorgat la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats. Si desitja que li mantinguem informat dels nostres productes i serveis, hem de disposar de la seva autorització de forma expressa, clara i inequívoca.

A efectes del art. 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa als usuaris de la pàgina web que el titular de la mateixa és BARCELONA KAIZEN TEAM. S.L.U., amb domicili fiscal a Gran Via de les Corts Catalanes, 1176 bis  1er 2a  08020 Barcelona, amb NIF B-66.633.736.

BARCELONA KAIZEN TEAM, S.L.U. fa servir el nom de domini www.barcelonakaizenteam.com per a la seva identificació a Internet.

En cas de desitjar contactar amb nosaltres poden fer-ho a l'adreça física indicada o a través del compte de correu electrònic info@barcelonakaizenteam.com

<<< Tornar